Soustředění ve Velké ÚPě ve stylu Piráti z Karibiku

04.03.2014 08:14

LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ

Pirátská výprava a cesta za pokladem se nám blíží V DDM všechno domluveno Ted už jen zvednout kotvy,vytáhnout plachty a můžeme vyplout !!! Kapitán Jack Sparrow ,hledá odvážné piráty,kteří se s ním na palubě lodi Černá Perla vydají na výpravu po tajemných karibských vodách.Naše posádka popluje až k temnému ostrovu nemrtvých Isla di Muerte,kde se údajně skrývá zakletý poklad všech pirátů.Cesta tam však nebude jednoduchá!!!Podaří se nám poklad vypátrat?Po odevzdání přihlášek vám přijde domu první indicie :-).

   

Dance Energy Štětí přichází s nabídkou letního dětského soustředění ve Velké Úpě  (Velká Úpa se nachází v Krkonošském Národním parku přímo pod Sněžkou).Pro děti je připraven 7-denní pobyt,celotáborová hra,výlety,táborák s opékáním,volba Miss nejlepší tanečnice,olympijské hry a mnoho dalších her.

V ceně je zahrnuta :  strava 5x denně,pitný režim,doprava,odměny

Ubytování je zajištěno v horské chatě v 5,4,2 lůžkových pokojích s lůžkovinami a sociálním zařízení,velkou společenskou místností,která slouží jako jídelna,je zde televize a DVD.Přírodní koupaliště se nachází v obci - v okolí se nachází množství značených turistických stezek. Termín  Cena : 2750,-